Kyllingepaella med bacon

50g bacontern
200g perlebyg
4g vegetabilsk olie fra Becel
80g hakkede løg
12g presset hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3 tsk. urtepeber fra Urtekram
2 tsk. citronsalt (eller alm. salt)
1 dåse hakkede tomater
½ ltr. kyllingebouillon
500g kylling inderfilet
200g ærter

Skyl perlebyg og stil det til afdrypning.
Steg bacon sprødt på en varm pande uden olie. Læg dem fedtsugende papir.
Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt krydderier.
Tilsæt kylling og perlebyg, vend godt i det.
Hæld tomater og bouillon ved & lad simre i ca. 25 min.
Tilsæt ærter + bacon & varm godt igennem.
Smag evt. til.

Opskriften er også lavet med chorizo i stedet for bacon.

Opskriften er fra iForm – dog modificeret en smule.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 88
  • |
  • Proteiner: 8g
  • |
  • Kulhydrater: 10g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 4-6 portion(er) , med 326 kalorier pr. portion på ca. 370g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: