Kyllingefrikadeller med spinat

Kyllingefrikadeller med spinat

400g hakket kyllingekød 3-6%
1 æg
100g hytteost 1,5%
25g løg
2g hvidløg
35g grove havregryn
50g friske spinatblade
Salt og peber

Skyl spinat og slyng det. Sautér det i en meget varm pande, og stil til afkøling.
Bland de resterende ingredienser, hak spinat i en foodprocessor og bland i farsen.

Stil til afkøling i 30 min. Steg i sesamolie

Det bliver til ca. 14 stk. frikadeller.

Servér evt. med maste ovn-kartofler

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 142
  • |
  • Proteiner: 16g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 7g

Ca. 4-6 portion(er) , med 160 kalorier pr. portion på ca. 113g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: