Kyllingeboller i tomatsauce

Det må godt gå lidt hurtigt, og være lidt nemt en gang imellem – det behøver slet ikke at være så kompliceret…

Kyllingeboller i tomatsauce

250g squash, skåret i mindre stykker
1 rødløg, skåret i tern
100g grøn peber, skåret i tern
10g Becel Vegetabilsk olie
1 spsk. mango curry krydderi fra Santa Maria (eller bare alm. karry)
2 tsk. knust chili & hvidløg fra Xing Fu (der kan også bare anvendes frisk chili og hvidløg)
1 ds. hakket tomat (400g)
1 dl. Cheasy naturel 0,1%
Saft fra ½ lime
Kryddersalt og krydderpeber

1 kyllingemedister 5% (400g)

Varm olien og rist karry af i den, tilsæt squash og lad dem stege let gyldne.
Tilsæt grøn peber, rødløg og hvidløg/chili, og steg til løgene er blanke.
Tilsæt tomat, yoghurt og lime.
Lad simre & smag til med salt & peber.

Klip hul i tarmen på medisteren, og pres små boller af kød ud i spilkogende vand krydret med kryddersalt.
Lad bollerne koge i ca. 5 min. indtil de frivilligt kommer op til overfladen.

Vend bollerne i tomatsaucen & smag til en ekstra gang. Lad simre i 15-20 min.

Servér evt. med Asian Kitchen nudler, eller pasta (ikke med i kalorieberegningen).

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 62
  • |
  • Proteiner: 7g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 4 portion(er) , med 189 kalorier pr. portion på ca. 305g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: