Kyllingeboller i karry

Hurtigere kan det dårligt gøres – men sundt er det stadig…

Kyllingeboller i karry

1 kyllingemedister
2 stk. Knorr hønsebouillon terninger
1 ltr. vand
10g Becel vegetabilsk olie
120g rødløg skåret i grove tern
2 fed presset hvidløg
235g snackgulerødder i grove skiver (du bliver fri for at skrælle dem, når du bruger snackgulerødder)
1 stor tsk. karry
10g grøn karrypasta
1 tsk. gurkemeje
1/4 tsk. spidskommen
1 lille dåse kokosmælk (eller ½ stor)
15g kartoffelmel + 1 dl. vand
Salt, peber og måske et lille dryp Perfect Sød fra isis

Kog vandet op med bouillon terningerne.
Skub kødet ud af medisteren som små boller & kog dem til de er færdige (de kommer selv op til overfladen, når de er klar).
Varm olien i en gryde & svits løg + hvidløg sammen med karry, karrypasta, gurkemeje & spidskommen.
Tilsæt gulerødderne & steg dem med i et par min.
Tilsæt vandet du har kogt bollerne i & kokosmælk.
Lad simre i 10 min. ca.
Rør kartoffelmel ud i 1 dl. vand & tilsæt det til retten under omrøring.
Smag til med salt, peber & Perfect Sød.

Servér med perlebyg & en god salat (ikke med i beregningen).

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 76
  • |
  • Proteiner: 5g
  • |
  • Kulhydrater: 5g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 3-4 portion(er) , med 325 kalorier pr. portion på ca. 430g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: