Koldskål med rabarber, jordbær og hindbær

Tyk, cremet, mættende & ikke mindst super sund. Endnu en variation af koldskålen – det er kun fantasien som sætter grænsen…

Koldskål med rabarber, jordbær og hindbær

445g rensede rababer i mindre skiver
370g rensede jordbær
120g skyllede hindbær
1 ltr. økologisk kærnemælk
300g Cheasy naturel A38
2 tsk. citronsaft
2 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 spsk. + 2 tsk. Perfect Sød fra isis

Kom rabarberne i et ildfast fad & varm i 10-15 min. ved 230g varmluft. Vend rundt i dem af & til.
Når de er færdige, moses de helt med en gaffel & der vendes 1 spsk. Perfect Sød i, og det stilles på køl.
Skær jordbærene i skiver ned i en stor skål. Mos dem med f.eks. sådan en man laver kartoffelmos med – de skal ikke moses helt ud.
Kom kærnemælk, cheasy, citronsaft & vaniljepulver i & pisk godt rundt.
Når rabarberne er afkølede (ikke dampende), vendes de i sammen med hindbærene.
Smag til med ca. 2 tsk. Perfect Sød fra isis.
Stil evt. på køl, indtil rabarberne er kølet helt ned & koldskålen derved ikke er varm.

Servér evt. med nogle lækre havregrødskiks & pynt med lidt ekstra jordbær (ikke med i kalorieberegningen).

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 32
  • |
  • Proteiner: 2g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 4-5 portion(er) , med 160 kalorier pr. portion på ca. 500g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: