Kartoffelsalat med karry-skyr-dressing


Opskrift på frisk, mættende kartoffelsalat, med kun 73 kalorier pr. 100g.

Kartoffelsalat med karry-skyr-dressing

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 73
Kulhydrater: 64 %
Proteiner: 29 %
Fedt: 7 %


Ca. 8 portion(er)
Ca. portions størrelse: 232 g
Ca. 170 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Udgivet i august, 2015
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

750g nye danske kartofler
100g friske, grønne aspargens (efter de er renste og har fået det “berømte” knæk)
80g skyllede radiser, uden top
35g forårsløg
190g cherrytomater
600g Thiese skyr
50g sød sennep
10g agavesirup (Lene Hansson)
30g mayonnaise
5g citronsaft
8g salt
3g peber
1g mango curry krydderi (Santa Maria)
1g Perfect Sød fra Easis

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne, køl dem lidt ned & skær dem i mundrette tern
Snit radiser og forårsløg fint – jeg brugte mit mandolinjern (pas på fingrene)
Rør skyr, sennep, sirup, mayounnaise, citronsaft, Perfect Sød og krydderier sammen.
Vend grøntsagerne i dressingen.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.