Kartoffelfad m. cherrytomater
240g kartofler
20g fintsnittet forårsløg
125g cherrytomater
10g vegetabilsk olie
1 tsk. urtepeber fra Urtekram
1½ tsk. citronpeber
evt. andre krydderier du måtte have lyst til
Skyl/skrub kartoflerne & kog dem med skræl i 15 min.
Skyl kartoflerne i koldt vand & lad dem køle så meget ned som muligt.
Skær kartoflerne i store stykker/både.
Kom olie og krydderier i en frysepose & bland det godt.
Kom alle grøntsagerne ned i fryseposen, pust luft i & vend det hele godt i olieblandingen.
Kom grøntsagerne i et lille ildfast fad.
Varm ved 220g (ikke varmluft) i ca. 35 min.
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 138
- |
- Proteiner: 3g
- |
- Kulhydrater: 23g
- |
- Fedt: 5g
Ca. 2 portion(er) , med 159 kalorier pr. portion på ca. 115g .
Skriv et svar