Kartoffelfad m. cherrytomater

Kartoffelfad m. cherrytomater

240g kartofler
20g fintsnittet forårsløg
125g cherrytomater
10g vegetabilsk olie
1 tsk. urtepeber fra Urtekram
1½ tsk. citronpeber
evt. andre krydderier du måtte have lyst til

Skyl/skrub kartoflerne & kog dem med skræl i 15 min.
Skyl kartoflerne i koldt vand & lad dem køle så meget ned som muligt.
Skær kartoflerne i store stykker/både.
Kom olie og krydderier i en frysepose & bland det godt.
Kom alle grøntsagerne ned i fryseposen, pust luft i & vend det hele godt i olieblandingen.
Kom grøntsagerne i et lille ildfast fad.

Varm ved 220g (ikke varmluft) i ca. 35 min.

Ovnkartofler

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 138
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 23g
  • |
  • Fedt: 5g

Ca. 2 portion(er) , med 159 kalorier pr. portion på ca. 115g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: