Kartoffel-tun deller

Skønne deller i en frisk sommer-variant.

Kartoffel-tun deller

400g skrællede kartofler i skiver
170g Amanda tunfisk i vand (3 dåser, drænet vægt)
5g frisk, hakket persille
Citronskal fra ½ citron (1g)
1 tsk. friskpresset citronsaft
1½ tsk. urtesalt fra Urtekram
1½ tsk. krydderpeber fra Urtekram
10g Becel vegetabilsk olie

Kog kartoffelskiverne i 15 min.
Hæld vandet fra & mos kartoflerne.
Tilsæt den drænede tun, persille, citronskal, citronsaft & krydderier.
Rør godt rundt.
Varm olien op på en god slip-let-pande & steg dellerne til de er gyldne & sprøde.
Jeg fik 13 deller ud af denne portion “fars”.

Servér f.eks. med squash fritter & en god dressing.

Kartoffel-tun deller og squash-fritter med dressing

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 135
  • |
  • Proteiner: 11g
  • |
  • Kulhydrater: 18g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 3 portion(er) , med 203 kalorier pr. portion på ca. 150g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: