Jordbærsauce

Saucen som snildt kan erstatte den traditionelle kirsebærsauce til ris á l’amanden (risalamande)!

Jordbærsauce

225g frosne jordbær
20g lys agave sirup
½ dl vand
4g kartoffelmel
2g citronsaft
½ tsk Perfect Sød fra isis

Jordbær & sirup kommes i en gryde & varmes igennem.
Når bærene er helt optøede & opvarmet skal de moses, enten med en stavblender eller en gaffel.
Bland vand & kartoffelmel sammen & rør det i bærmosen.
Smag til med citronsaft & Perfect Sød.

Kan serveres til denne superskønne dessert (appelsin-perlebyg med mandler i cremet skum), på risalamande, bruges i en trifli, is eller andre desserter.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 57
  • |
  • Proteiner: 0
  • |
  • Kulhydrater: 14g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 6-7 portion(er) , med 23 kalorier pr. portion på ca. 40g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: