Jordbærcreme

Denne jordbærcreme er ikke i sig selv en dessert – men den kan med sikkerhed bruges på mange forskellige måder. Jeg lavede den i forbindelse med disse fantastiske fastelavnsboller.

Jordbærcreme

140g jordbærcubes fra Frigodan (frost, 45 kcal pr. 100g)
5g Perfect Sød fra Easis
½ tsk. vanilje (IKKE vaniljesukker)
5g Psyllium fra Finax

Tø jordbærcubes op i en lille gryde over svag varme.
Tilsæt Perfect Sød og vaniljepulver.
Rør til sidst psyllium i – sørg for at røre GODT til, imens cremen stadig er under opvarmning.
Hæld cremen i en lille skål & stil den på køl.

Jordbærcremen bliver meget fast i det, efter nedkøling – rør derfor godt rundt i den, før den skal anvendes.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 43
  • |
  • Proteiner: 0%
  • |
  • Kulhydrater: 100%
  • |
  • Fedt: 0%

Ca. 1 portion(er) , med 65 kalorier pr. portion på ca. 150g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: