Hurraaaa…..

I daaaag er det bloggens fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaaaaa – hold da op, der er gået et år!!!

Tiden er fløjet af sted, ingredienserne har fløjet om ørerne på mig – og der er stadig ting jeg ikke har prøvet, madvarer jeg endnu ikke har smagt, forklæder jeg ikke har slidt ned….

Men hold da op en udvikling jeg har været igennem i løbet af det sidste år, jeg kan sidde og kigge på mine første opskrifter & tænke: “hmm, dét kan da gøres bedre”, og det gør jeg faktisk ofte – så griber jeg en ældre opskrift & spiffer den lidt op. Mange af opskrifterne er opstået “in the making”, nogle er opstået på baggrund af inspiration fra andres skønne opskrifter, og så er der barndomsopskrifterne som er blevet inviteret ind i det “nye” årtusinde.

Opskrifter er ikke nødvendigvis til, for at blive fulgt til punkt & prikke – heller ikke de opskrifter, som er her på min blog. Opskrifter skal inspirere & udfordres. Vi kan ikke nødvendigvis lide de samme ting allesammen, men man kan gribe en idé & løbe videre med den…

Jeg har vænnet mig til min nye livsstil, jeg er faktisk blevet afhængig af den. Nogle gange falder jeg i fælder, andre gange går jeg frivilligt i dem, men jeg fanger altid mig selv i at sidde og ønske at putte noget sundere i min mund – for jeg synes bare det smager godt, og jeg ved trods alt bedre (tænker jeg).

Jeg håber at jeg kan blive ved med at blive inspireret, jeg håber at jeg ikke føler behov for flere køkkenmaskiner (der er pres på i køkkenskabene), og sidst men bestemt ikke mindst, så håber jeg at andre vil blive ved med at finde god inspiration på min blog.

Hvis du har lyst, så kan du følge bloggen enten her, på Facebook, Bloglovin eller Pinterest.
På Facebook kommer jeg også med lidt tips, idéer eller anden inspiration som ikke lige kommer med her på bloggen.

Ha’ en rigtig dejlig dag…

Der er lukket for kommentarer