Hindbær-ricotta muffins (cheesecake)

Hindbær-ricotta muffins

250g ricotta
160g æggehvide
saft fra 1 lime
35g Perfect Fit fra isis
80g fuldkornshvedemel
korn fra 1 vaniljestang
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
250g frosne hindbær

Pisk æg, ricotta og limesaft sammen.
Bland mel, Perfect Fit, vanilje, bagepulver og natron & pisk bagefter i æg-/ricotta blanding. Pisk grundigt.
Put et par hindbær i bunden af ca. 10 stk. silicone-muffinforme (de er bedre end papirforme, da intet sætter sig fast i dem), kom dej i & slut af med hindbær.

Bag ved 180g i 25-30 min. (ikke varmluft).

Denne her opskrift er en modificering af Foodies N’Fasion’s opskrift.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 141
  • |
  • Proteiner: 7g
  • |
  • Kulhydrater: 15g
  • |
  • Fedt: 5g

Ca. 10 portion(er) , med 47 kalorier pr. portion på ca. 33g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: