Havregrød med gulerod, toppet med skyr, dadler og hasselnødder
Endnu en morgengrøds-variant, jeg havde et par gulerødder der lå og råbte af mig i køleskabet & så måtte de jo hellere blive brugt….
35g Ota havregryn
200 ml vand
50g revet gulerod (100g i alt – men det skal ikke koges med alt sammen)
et lille drys salt
10g skummetmælk
Kom havregryn, vand, 50g gulerod & et lille drys salt i en gryde.
Kog det til en lind grød & tilsæt skummetmælk til sidst.
100g Levevis skyr
30g revet gulerod
et par dryp Perfect Sød fra isis
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. kardemomme
Rør skyr, 30g gulerod, Perfect Sød, kanel & kardemomme sammen.
3 dadler uden sten, skåret i mindre stykker (17g)
1g hasselnøddeflager
20g revet gulerod
Kanel til drys
Hæld grøden i en tallerken, top med skyr-creme, drys med dadler & hasselnøddeflager, drys med kanel.
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 59
- |
- Proteiner: 3g
- |
- Kulhydrater: 9g
- |
- Fedt: 1g
Ca. 1 portion(er) , med 266 kalorier pr. portion på ca. 450g .
Skriv et svar