Havregrød med gulerod, toppet med skyr, dadler og hasselnødder

Endnu en morgengrøds-variant, jeg havde et par gulerødder der lå og råbte af mig i køleskabet & så måtte de jo hellere blive brugt….

Havregrød med gulerod

35g Ota havregryn
200 ml vand
50g revet gulerod (100g i alt – men det skal ikke koges med alt sammen)
et lille drys salt
10g skummetmælk

Kom havregryn, vand, 50g gulerod & et lille drys salt i en gryde.
Kog det til en lind grød & tilsæt skummetmælk til sidst.

Havregrød med gulerod, i gryden
Havregrød med gulerod - færdig grød

100g Levevis skyr
30g revet gulerod
et par dryp Perfect Sød fra isis
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. kardemomme

Rør skyr, 30g gulerod, Perfect Sød, kanel & kardemomme sammen.

3 dadler uden sten, skåret i mindre stykker (17g)
1g hasselnøddeflager
20g revet gulerod
Kanel til drys

Hæld grøden i en tallerken, top med skyr-creme, drys med dadler & hasselnøddeflager, drys med kanel.

Havregrød med gulerod - pyntet grød

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 59
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 9g
  • |
  • Fedt: 1g

Ca. 1 portion(er) , med 266 kalorier pr. portion på ca. 450g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: