Havre-rabarbergrød med vaniljeskyr og græskarkerner

Det et sæson for rabarber lige nu, og hvorfor ikke bruge denne fantastiske grøntsag på flest mulige måder. Min morgengrød sætter pris på lidt fornuftig variation…

Havre-rabarbergrød med vaniljeskyr og græskarkerner

Grød

100g rabarber i mindre stykker
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 tsk. Perfect Sød fra isis
100 ml vand
35g grovvalsede Ota havregryn
80 ml vand

Vaniljeskyr

70g skyr fra Levevis
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
½ tsk. Perfect Sød fra isis
½ tsk. citronsaft

5g græskarkerner

Kom rabarber, vanilje, Perfect Sød & vand i en gryde.
Kog op & lad simre i 10 minutter.
Rør godt rundt & sørg for at mose rabarberne helt ud.
Tilsæt havregryn & 80 ml. vand.
Kog op & lad simre i ca. 10 minutter mere.
Rør skyr, vanilje og citronsaft sammen.
Rist græskarkernerne på en tør pande, indtil de “popper”.

Havre-rabarbergrød

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 73
  • |
  • Proteiner: 5g
  • |
  • Kulhydrater: 9g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 1 portion(er) , med 215 kalorier pr. portion på ca. 294g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: