Gulerodskage med æblemos
200g fuldkorns hvedemel
100g Sukrin
75g grahamsmel
1/2 tsk revet muskatnød
2 tsk. natron
2 tsk. kanel
3 æg
14g Becel vegetabilsk olie
300g æblemos fra Urtekram
15g Perfect Sød fra isis
490g fintrevet gulerod
2g Becel pro-activ, til at smøre formen.
Alle tørre ingredienser blandes i en skål.
Æg, olie, æblemos & Perfect Sød piskes sammen og blandes ned i skålen med de tørre ingredienser.
Dejen piskes godt, hvorefter gulerødderne vendes i.
Dejen hældes i en velsmurt springform eller lille bradepande og bages ca. 60-70 min. ved 175g (ikke varmluft).
Servér evt. med grøn ostecreme eller cheesecaketopping m. jordbær på toppen.
Kagen bliver faktisk bedst, hvis den får lov at stå i køleskabet til dagen efter – så bliver den rigtig godt svampet….
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 126
- |
- Proteiner: 5g
- |
- Kulhydrater: 20g
- |
- Fedt: 3g
Ca. 12 portion(er) , med 132 kalorier pr. portion på ca. 105g .
Skriv et svar