Fish and CHIPS (del 2)

Fish and chips

180g skrællet kartoffel
120g gulerødder
110g rødbede
8g Becel Rapsolie (Omega 3)
Salt & peber
Frisk persille

Skær rodfrugterne ud i stænger.
Kom olie og krydderier i en pose – bland godt.
Kom rodfrugterne ned i posen, pust luft i & bland godt.
Rodfrugterne kommes i et ovnfast fad & bages i ovnen ved 200g (ikke varmluft) i 35-40 min.
Vend rodfrugterne af og til.
Drys med persille ved servering.

Fish and chips

Servér som fish and chips, sammen med disse fish, denne remoulade & frisk-dampet broccoli.
En sådan portion indeholder samlet ca. 275 kalorier!

Fish and chips

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 146
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 26g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 2 portion(er) , med 79 kalorier pr. portion på ca. 54g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: