FISH and chips (del 1)
15g rugmel
5g sesamfrø
Salt & peber
200g rødspættefilet
10g Becel Rapsolie (Omega 3)
10g citronsaft
Skær rødspætterne ud i mindre stykker.
Hæld mel, sesamfrø og krydderier i en pose & bland dem godt.
Kom fisken ned i posen, pust luft i, luk til & bland godt.
Steg fisken til den er sprød og gylden på begge sider.
Dryp med citron før servering.
Servér som fish and chips, sammen med disse chips, denne remoulade & frisk-dampet broccoli.
En sådan portion indeholder samlet ca. 275 kalorier!
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 113
- |
- Proteiner: 2g
- |
- Kulhydrater: 7g
- |
- Fedt: 8g
Ca. 2 portion(er) , med 87 kalorier pr. portion på ca. 77g .
Skriv et svar