FISH and chips (del 1)

Fish and chips

15g rugmel
5g sesamfrø
Salt & peber
200g rødspættefilet
10g Becel Rapsolie (Omega 3)
10g citronsaft

Skær rødspætterne ud i mindre stykker.
Hæld mel, sesamfrø og krydderier i en pose & bland dem godt.
Kom fisken ned i posen, pust luft i, luk til & bland godt.
Steg fisken til den er sprød og gylden på begge sider.

Dryp med citron før servering.

Servér som fish and chips, sammen med disse chips, denne remoulade & frisk-dampet broccoli.
En sådan portion indeholder samlet ca. 275 kalorier!

Fish and chips

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 113
  • |
  • Proteiner: 2g
  • |
  • Kulhydrater: 7g
  • |
  • Fedt: 8g

Ca. 2 portion(er) , med 87 kalorier pr. portion på ca. 77g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: