Cremet og mættende koldskål med æggehvide

Sommervarme & sol – SÅ er det endelig tid til koldskål! Denne koldskål er tyk, cremet, ualmindelig mættende & fantastisk lækker!

Cremet og mættende koldskål med æggehvide

100g pasteuriserede æggehvider
250g Thiese Skyr
300 ml kærnemælk
25g citronsaft
3g Dr. Oetker revet citronskal (eller appelsinskal, hvis du har mere lyst til det)
2g vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
10g Perfect Sød fra Easis

Vend alt på nær æggehviderne sammen
Pisk æggeviderne stive i en separat skål.
Vend det hele sammen.

Denne koldskål er egentlig bedst den dag den bliver lavet. Men den kan sagtens holde sig som alm. koldskål i køleskabet, den skal dog have en ordentlig pisker, hvis den har stået en dag på køl.

I stedet for kammerjunkere bruger jeg Easis Rugbrøds Crunch – det smager super godt!

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 46
  • |
  • Proteiner: 61%
  • |
  • Kulhydrater: 33%
  • |
  • Fedt: 6%

Ca. 2 portion(er) , med 159 kalorier pr. portion på ca. 345g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: