Cremet mørbradgryde med Philadelphia

Sund mad behøver så absolut ikke at være kedeligt! Enhver middagsgæst vil værdsætte at få serveret denne super lækre cremede mørbradgryde…

Cremet mørbradgryde med Philadelphia

590g afpudset svinemørbrad, skåret i 2-3 cm skiver
155g rødløg i tern
460g friske brune champignon i skiver
285g rød peber i tern
130g tomat (enten cherrytomater, eller store skåret i mindre både)
200g Philadelphia Sweet Chili
Salt & peber
10g Becel vegetabilsk olie
5g frisk persille

Tryk mørbradbøfferne lidt flade & brun dem i olien. Tag bøfferne op af gryden.
Svits løg sammen med 1 tsk. salt & 1 tsk. peber.
Tilsæt champignon, rød peber og tomater – vend godt rundt.
Lad det brune lidt, så champignons “falder lidt sammen”.
Tilsæt Philadelphia & få det vendt godt rundt.
Kom mørbradbøfferne tilbage i gryden & tryk dem lidt ned i grøntsagsblandingen.
Lad simre under låg i 20 minutter.
Smag til med salt + peber – jeg brugte yderligere 3 tsk. salt & 4 tsk. peber.
Drys med friskhakket persille ved serveringen.

Servér enten med kogte kartofler, bagte rodfrugter eller Asian Kitchen nudler (ikke med i kalorieberegningen).

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 89
  • |
  • Proteiner: 10g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 3g

Ca. 4 portion(er) , med 340 kalorier pr. portion på ca. 382g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: