Citronspecier

Lækre småkager – uden æg & sukker.

Citronspecier

125g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
25g fiberfin
50g Perfect Fit fra isis
¼ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker), eller korn fra ¼ vaniljestang
110g Becel pro-active (stuetemperatur)
Skal (2g) & saft (25g) fra ½ økologisk citron

Bland de tørre ingredienser & citronskal sammen.
Tilsæt citronsaft & Becel – rør godt sammen.
Sørg for at samle dejen godt med hænderne.

Citronspecier - dej

Rul nu dejen ud imellem to stykker bagepapir – så er du sikker på at dejen ikke farer rundt & sætter sig fast steder du ikke ønsker.

Citronspecier - udrulning

Udstik forme af dejen, saml kanterne sammen & rul ud & udstik igen – indtil der ikke er mere dej tilbage.
Kom småkagerne på en bageplade med bagepapir.

Citronspecier - udstikning

Bages midt i ovnen på 180g (ikke varmluft) i ca. 12-16 min.
Opbevares i en god kagedåse.

Citronspecier - ingredienser

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 332
  • |
  • Proteiner: 4g
  • |
  • Kulhydrater: 36g
  • |
  • Fedt: 16g

Ca. 60 portion(er) , med 17 kalorier pr. portion på ca. 5g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: