Cheesecaketopping m. jordbær


Opskrift på lækker cheesecaketopping til kager, med kun 66 kalorier pr. 100g.

Cheesecaketopping m. jordbær

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 66
Kulhydrater: 26 %
Proteiner: 32 %
Fedt: 42 %


Ca. 12 portion(er)
Ca. portions størrelse: 5,5 g
Ca. 3 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Kage
Udgivet i august, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

200g Philadelphia Light
125g Levevis fromage frais 0,2%
105g Sukrin melis
200g friske eller optøede jordbær
Korn fra 1 vaniljestang
10g citronsaft
4 blade husblas

Fremgangsmåde

Blend jordbær til puré.
Pisk ost og fromage frais sammen.
Pisk Sukrin + vanilje i.
Lig husblas i blød i koldt vand i 5 min.
Pisk jordbær i osteblandingen.
Smelt husblas i citronsaft over et vandbad.
Bland det hele sammen.

Sæt toppingen i køleskabet i en time ca. & smør den derefter ud over kagen.
Sæt kagen på køl igen i 3-4 timer.

Servér evt. oven på en gulerodskage.

Gulerodskage m. cheesecaketopping

Denne her opskrift er en modificering af Foodies N’Fasion‘s opskrift.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.