Cheesecaketopping m. jordbær

Cheesecaketopping m. jordbær

200g Philadelphia Light
125g Levevis fromage frais 0,2%
105g Sukrin melis
200g friske eller optøede jordbær
Korn fra 1 vaniljestang
10g citronsaft
4 blade husblas

Blend jordbær til puré.
Pisk ost og fromage frais sammen.
Pisk Sukrin + vanilje i.
Lig husblas i blød i koldt vand i 5 min.
Pisk jordbær i osteblandingen.
Smelt husblas i citronsaft over et vandbad.
Bland det hele sammen.

Sæt toppingen i køleskabet i en time ca. & smør den derefter ud over kagen.
Sæt kagen på køl igen i 3-4 timer.

Servér evt. oven på en gulerodskage.

Gulerodskage m. cheesecaketopping

Denne her opskrift er en modificering af Foodies N’Fasion’s opskrift.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 66
  • |
  • Proteiner: 4g
  • |
  • Kulhydrater: 5g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 12 portion(er) , med 3 kalorier pr. portion på ca. 5,5g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: