Champignon a la creme
Skønne, lækre, cremede champignons – både godt som sauce & som selvstændigt tilbehør, så bliver det bare nemt at få de grøntsager man skal have i løbet af en dag…
225g rensede champignon i skiver/store tern
70g rødløg i tern
200 ml skummetmælk
100 ml Oma til madlavning (tidligere Milda) 4%
5g vegetabilsk olie
Et par dråber Perfect Sød
Salt & peber
Svits løg i olien, kun indtil de lige er blevet blanke.
Tilsæt champignons & fyr helt op for varmen under gryden – så fordamper væsken, frem for at det bliver til en champignon-suppe.
Sørg for hele tiden at røre i gryden, så intet brænder på – giv et drys salt imens der svitses.
Når champignons er blevet ristet godt gyldne, tilsættes mælken & lad den koge næsten helt ind.
Tilsæt Oma & et par dråber Perfect Sød, lad det koge op & smag til med salt & peber.
Her spist til en lækker, crispy skinkesnitzel, med squash-spaghetti
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 64
- |
- Proteiner: 4g
- |
- Kulhydrater: 5g
- |
- Fedt: 2g
Ca. 2 portion(er) , med 118 kalorier pr. portion på ca. 185g .
Skriv et svar