Champignon a la creme

Skønne, lækre, cremede champignons – både godt som sauce & som selvstændigt tilbehør, så bliver det bare nemt at få de grøntsager man skal have i løbet af en dag…

Champignon a la creme

225g rensede champignon i skiver/store tern
70g rødløg i tern
200 ml skummetmælk
100 ml Oma til madlavning (tidligere Milda) 4%
5g vegetabilsk olie
Et par dråber Perfect Sød
Salt & peber

Svits løg i olien, kun indtil de lige er blevet blanke.
Tilsæt champignons & fyr helt op for varmen under gryden – så fordamper væsken, frem for at det bliver til en champignon-suppe.
Sørg for hele tiden at røre i gryden, så intet brænder på – giv et drys salt imens der svitses.
Når champignons er blevet ristet godt gyldne, tilsættes mælken & lad den koge næsten helt ind.
Tilsæt Oma & et par dråber Perfect Sød, lad det koge op & smag til med salt & peber.

Her spist til en lækker, crispy skinkesnitzel, med squash-spaghetti
Champignon a la creme, til crispy skinkesnitzel

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 64
  • |
  • Proteiner: 4g
  • |
  • Kulhydrater: 5g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 2 portion(er) , med 118 kalorier pr. portion på ca. 185g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: