“Burgerboller” af kartoffel og squash

burgerboller

100g revet squash, vredet for væske
125g revet kartoffel, vredet for væske
1 æg
30g fuldkornshvedemel
1 stor tsk. sesamfrø
15g forårsløg
1 tsk. sød chilisauce
Salt og peber

Rør alle ingredienser til burgerbollerne sammen, steg dem på panden lige som kartoffelröstier.
Der bliver 4 stk. ud af denne portion.

burgerboller-2

Brug evt. bollerne med disse super nemme fiskefrikadeller.

Fiskeburger

Denne her opskrift er en modificering af Foodies N’Fasion’s opskrift.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 119
  • |
  • Proteiner: 5g
  • |
  • Kulhydrater: 18g
  • |
  • Fedt: 3g

Ca. 2 portion(er) , med 155 kalorier pr. portion på ca. 130g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: