Brunchpandekager


Opskrift på super lækre brunchpandekager, med kun 102 kalorier pr. 100g.

Brunchpandekager

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 102
Kulhydrater: 44 %
Proteiner: 31 %
Fedt: 25 %


Ca. 2-3 portion(er)
Ca. portions størrelse: 88 g
Ca. 90 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Morgenmad
Emneord: Brunch | Kalorielet
Udgivet i september, 2013
Opdateret i august, 2021

Lækre, luftige, nemme & knap så usunde – gør dem til en del af en lækker weekend-brunch…

Ingredienser

3 bæger æggehvide (ca. 90g)
50g Philadelphia light
50g cheasy a38 naturel 0,1%
1 tsk. Perfect Sød fra Easis
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
½ tsk. salt
30g fuldkornshvedemel

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne stive, i en skål for sig selv.
Pisk de andre ingredienser sammen i en anden skål.
Vend det hele sammen – det ligner ikke traditionel pandekagedej, men den er god nok selv om den er MEGET luftig.

Brunchpandekager

Steg på en slip-let-pande, brug en spiseske til at komme dejen på panden.
Når de vendes første gang, skal de lige have et tryk for at blive flade – de hæver ret meget.

Brunchpandekager

Servér f.eks. med en bærcreme, lavet på moste bær, vendt med cheasy a38 naturel 0,1% & smagt til med Perfect Sød (ikke med i kalorieberegningen).

Brunchpandekager

Jeg fik 17 pandekager ud af denne portion – de kan måske laves større, men jeg synes de er hyggelige i en mindre størrelse.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.