Brunchpandekager

Lækre, luftige, nemme & knap så usunde – gør dem til en del af en lækker weekend-brunch…

Brunchpandekager

3 bæger æggehvide (ca. 90g)
50g Philadelphia light
50g cheasy a38 naturel 0,1%
1 tsk. Perfect Sød fra isis
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
½ tsk. salt
30g fuldkornshvedemel

Pisk æggehviderne stive, i en skål for sig selv.
Pisk de andre ingredienser sammen i en anden skål.
Vend det hele sammen – det ligner ikke traditionel pandekagedej, men den er god nok selv om den er MEGET luftig.

Brunchpandekager

Steg på en slip-let-pande, brug en spiseske til at komme dejen på panden.
Når de vendes første gang, skal de lige have et tryk for at blive flade – de hæver ret meget.

Brunchpandekager

Servér f.eks. med en bærcreme, lavet på moste bær, vendt med cheasy a38 naturel 0,1% & smagt til med Perfect Sød (ikke med i kalorieberegningen).

Brunchpandekager

Jeg fik 17 pandekager ud af denne portion – de kan måske laves større, men jeg synes de er hyggelige i en mindre størrelse.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 102
  • |
  • Proteiner: 8g
  • |
  • Kulhydrater: 11g
  • |
  • Fedt: 3g

Ca. 2-3 portion(er) , med 90 kalorier pr. portion på ca. 88g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: