Broccolipuré og chorizo


Opskrift på virkelig lækker og krydret ret, med kun 127 kalorier pr. 100g.

Broccolipuré og chorizo

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 127
Kulhydrater: 16 %
Proteiner: 23 %
Fedt: 61 %


Ca. 2 portion(er)
Ca. portions størrelse: 217 g
Ca. 276 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Emneord: Kalorielet
Udgivet i maj, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

450g broccoli (ca. 2 stk.)
80g broccolivand

20g mandler
20g pinjekerner
100g Buko Light friskost
1 stort fed hvidløg
Salt og peber

120g chorizo

Fremgangsmåde

Kog broccolien i rigeligt vand i 5 min. Når vandet hældes fra, så sørg for at have 80g af vandet tilbage.
Imens broccolien koger, så rist mandler og pinjekerner på en varm pande.
Skær chorizoen i skiver og steg dem på en pande. Lig på køkkenrulle efter stegning, så stegefedtet fjernes.
Broccolien og rest-vandet blendes i en foodprocessor.
Tilsæt nødder, ost, hvidløg, salt og peber i foodprocessoren & blend det hele sammen.

Server med fuldkornspasta (ikke med i kalorieberegningen)

Jeg bruger ofte puréen som tilbehør til andre retter, med stor succes.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.