Broccolipuré og chorizo

Broccolipure og chorizo

450g broccoli (ca. 2 stk.)
80g broccolivand

20g mandler
20g pinjekerner
100g Buko Light friskost
1 stort fed hvidløg
Salt og peber

120g chorizo

Kog broccolien i rigeligt vand i 5 min. Når vandet hældes fra, så sørg for at have 80g af vandet tilbage.
Imens broccolien koger, så rist mandler og pinjekerner på en varm pande.
Skær chorizoen i skiver og steg dem på en pande. Lig på køkkenrulle efter stegning, så stegefedtet fjernes.
Broccolien og rest-vandet blendes i en foodprocessor.
Tilsæt nødder, ost, hvidløg, salt og peber i foodprocessoren & blend det hele sammen.

Server med fuldkornspasta (ikke med i kalorieberegningen)

Jeg bruger ofte puréen som tilbehør til andre retter, med stor succes.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 127
  • |
  • Proteiner: 7g
  • |
  • Kulhydrater: 5g
  • |
  • Fedt: 9g

Ca. 2 portion(er) , med 276 kalorier pr. portion på ca. 217g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: