Broccolipuré, bønne-pasta & serrano skinke

Ikke ligefrem rocket science – men genbrug af min favorit broccoli-puré. Som skrevet før, så bruger jeg den ret meget – det er simpelthen så godt!

Broccolipuré, bønne-pasta & serrano skinke

450g broccoli, skyllet og i mindre buketter
80g af kogevandet fra broccolien (så HUSK at gemme det, når du hælder vandet fra)
20g mandler
20g pinjekerner
100g Philadelphia Sweet Chili
11g hvidløg (2 fed ca.)
1 tsk. salt
2 tsk. peber
½ tsk. chiliflager fra Urtekram
70g serrano skinke (195,7 kcal pr. 100g)
70g Spaghetti – Svarta bönor (Bønne-pasta, rig på proteiner, fattig på kulhydrater – købt i Super Brugsen)
310g cherrytomater

Rist mandler og pinjekerner gyldne på en tør pande.
Kom skinken på en bageplade med bagepapir, og varm i 5 min. på 200g varmluft, tag det ud & lad det dryppe af på køkkenrulle.
Kog broccoli i 5 min. i rigeligt vand – hæld vandet fra (HUSK at gemme 80g af kogevandet).
Kom de kogte broccoli-buketter & kogevandet ned i en skål med nødder, hvidløg, friskostog krydderier. Blend det hele sammen til en tyk puré.
Kog bønne-pastaen i 8 min.
Fordel cherrytomater, puré, pasta og skinke på to tallerkener – og nyd det!

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 72
  • |
  • Proteiner: 6g
  • |
  • Kulhydrater: 4g
  • |
  • Fedt: 3g

Ca. 2 portion(er) , med 482 kalorier pr. portion på ca. 670g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: