Bønne-løg-hvidløgs-suppe

Lækker, nemt, varmende & sundt – velkommen til efterårets retter…

Bønne-løg-hvidløgs-suppe

230g Cannellino bønner fra “Bon Appetit”
½ lt. vand
1 tern Knorr Grøntsagsbouillon
100g grofthakkede rødløg
18g hele, pillede hvidløgsfed
125 ml. Oma til madlavning 4% (den tidligere Milda til madlavning, lilla brik)
150g fine ærter fra frost
1 frisk rød chili, skåret i små tern
Salt, peber, hvidløgspulver

Kog bønner, vand, grøntsagsbouillon-tern & hvidløg op – lad simre i 10 min. under låg.
Blend det helt igennem med en stavblender.
Tilsæt Oma & chili – smag til med krydderier (jeg brugte 2½ tsk. peber, 2 tsk. salt & ½ tsk. hvidløgspulver).
Tilsæt de frosne ærter, og varm igennem, indtil ærterne er varme.

Giv et friskt drys peber & servér f.eks. med er rigtig godt & nemt madbrød.

Suppe med pandebrød

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 48
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 6g
  • |
  • Fedt: 1g

Ca. 2 portion(er) , med 96 kalorier pr. portion på ca. 500g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: