Bønnepasta med kylling, champignon og sukkerærter
Skøn, protein- og fiberrig aftensmad – super nemt og hurtigt at lave.
35g bønnepasta (soyapasta)
5g citronolie (alm. rapsolie el.l. kan også bruges, jeg synes bare citronolien giver en god smag)
100g ferske kyllingestrimler
130g rensede champignon i skiver
1 fed presset hvidløg
60g skyllede sukkerærter
40ml af kogevandet fra bønnepastaen (så HUSK at gemme det, når vandet hældes fra)
40g Philadelphia sweet chili
salt & peber
3g Parmigiano Reggiano fra princip! (parmesan, 392 kcal pr. 100g)
2g friskhakket persille
Kog pastaen 2 min. mindre end posens anvisning. Hæld vandet fra, men HUSK nu at gemme 40 ml. af kogevandet.
Varm olien op & rist champignon og hvidløg af ved høj varme.
Kom kyllingen på panden, og steg det næsten færdigt – krydr godt med salt og peber.
Tilsæt sukkerærterne og den kogte bønnepasta i et par minutter.
Tilsæt kogevandet + Philadelphia (vend godt rundt) og lad det koge helt ind.
Servér med parmesan og persille drysset over.
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 96
- |
- Proteiner: 56%
- |
- Kulhydrater: 28%
- |
- Fedt: 17%
Ca. 1 portion(er) , med 380 kalorier pr. portion på ca. 395g .
Skriv et svar