Blommegrød

Grød, grød og atter grød – jeg er tosset med det. Det er super billigt, nemt & så smager det bare fantastisk!

Blommegrød

1 bakke godt modne blommer (der skal være 1kg blommer, når stenene er fjernet, jeg købte en bakke blommer i Fakta (sorten var “Prime Time”), og der var rigeligt)
4 dl vand
35g Perfect Sød fra isis
2 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
20g Maizena majsstivelse
30g vand

Fjern stenene fra blommerne & skær blommerne i mindre stykke (lidt mindre end i både)
Kom 1 kg. blomme-tern i en gryde.
Tilsæt de 4 dl vand, Perfect Sød og vaniljepulver.
Kog op under låg & lad småkoge i 10 min. – rør rundt af og til.
Nu kan du vælge at stavblende grøden, men jeg ville gerne bibeholde de få blommestykker, der ikke var kogt helt ud.
Rør Maizena og de 30g vand sammen.
Tag gryden af kogepladen, og rør hele Maizena-blandingen i – sørg for at få rørt godt rundt.
Stilles på køl & nydes evt. med en klat skyr & nogle paranødder (ikke med i kalorieberegningen)

Blommegrød med skyr og paranødder

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 38
  • |
  • Proteiner: 1g
  • |
  • Kulhydrater: 9g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 5 portion(er) , med 95 kalorier pr. portion på ca. 250g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: