Blomkålspure med squash og friskost

En lækker puré der kan spises til mange til. Endnu en lækker måde, nemt at indtage en masse gode grøntsager…

Blomkålspure med squash og friskost

445g blomkål i små buketter
250g squash i tern
50g Philadelphia Sweet Chili (Du kan selvfølgelig også bruge andre friskoste, dog kan/vil næringsværdierne ændre sig)
4g hvidløg i krydderolie
20 ml. kogevand fra blomkålen (HUSK at gemme det, når du hælder vandet fra)
35g finthakket rødløg
3 tsk. salt
2½ tsk. peber

Rist squash-tern på en tør slip-let-pande, indtil det meste af væden er forsvundet.
Kog en gryde vand op & kog blomkål i 3 min. HUSK at gemme 20 ml. kogevand, når det hældes fra.
Blend Philadelphia, hvidløg, squash-tern, kogt blomkål & kogevand sammen.
Rør rødløg i (de kan også blendes med, men jeg synes det var meget rart med lidt bid i puréen).
Smag til med salt + peber (+ evt. lidt chiliflager fra Urtekram, hvis du foretrækker en stærk puré).

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 31
  • |
  • Proteiner: 2g
  • |
  • Kulhydrater: 3g
  • |
  • Fedt: 1g

Ca. 4 portion(er) , med 62 kalorier pr. portion på ca. 200g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: