Blåbærsauce

Saucen som snildt kan erstatte den traditionelle kirsebærsauce til ris á l’amanden (risalamande)!

Blåbærsauce

120g friske blåbær (frosne kan også bruges, så skal saucen bare have lov at blive varmet helt igennem i sidste fase, hvor der tilføjes hele bær)
8g lys agave sirup
2g kartoffelmel
½ dl vand
1g citronsaft
En smule Perfect Sød fra isis

100g blåbær, sirup & 1/4 dl vand kommes i en gryde & varmes igennem.
Det hele blendes med en stavblender, eller moses med en gaffel.
Rør kartoffelmel ud i 1/4 dl vand & rør det i gryden.
Tilføj de sidste 20g blåbær & sørg for ikke at smatte dem ud.
Smag til med citronsaft & Perfect Sød.

Kan serveres til denne superskønne dessert (appelsin-perlebyg med mandler i cremet skum), på risalamande, bruges i en trifli, is eller andre desserter.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 57
  • |
  • Proteiner: 1g
  • |
  • Kulhydrater: 14g
  • |
  • Fedt: 0

Ca. 8 portion(er) , med 11 kalorier pr. portion på ca. 20g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: