Blåbærmuffins med marcipan


Opskrift på friske muffins, med kun 163 kalorier pr. 100g.

Blåbærmuffins med marcipan

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 163
Kulhydrater: 49 %
Proteiner: 16 %
Fedt: 35 %


Ca. 7 portion(er)
Ca. portions størrelse: 71 g
Ca. 116 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Kage
Udgivet i november, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

1 æg
120g usødet æblemos
15g cheasy a38 naturel 0,1%
20g Becel pro-activ
75g Odense marcipan uden tilsat sukker
35g sukrin
70g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
20g valleproteinpulver fra Urtekram
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
130g friske blåbær (hvis der bruges frosne, skal de være tøet HELT op)
10g sukrinmelis (læs her hvordan du laver din egen sukrinmelis & sparer penge)

Fremgangsmåde

Vend blåbær i sukrinmelis i en skål for sig.
Bland sukrin, mel, valleprotein, vaniljepulver, bagepulver & natron sammen i en anden skål.
Riv marcipan & pisk det godt sammen med æg, æblemos, cheasy & becel i en tredje skål.
Tilsæt melblandingen til marcipanblandingen & pisk grundtigt sammen.
Vend forsigtigt blåbær i dejen tilsidst.

Kom dejen i muffins-forme – jeg kom ca. 2 spsk. dej i hver & fik 7 stk.

Bag ved 180g varmluft i ca. 15 min.

Blåbærmuffins med marcipan

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.