Bagt rabarber med nødderasp

Bagt rabarber

Bagte rabarber

1 vaniljestang
500g rå rabarber skåret i stykker på 2 cm
100g Perfect Fit fra isis

Skrab vaniljekorn fra og fordel det i Perfect Fit, så det ikke klumper. Bland det hele sammen og bag 15 min. i ovnen på 250g.

Mos rabarberne med en gaffel, når det er taget ud af ovnen.

Nødderasp

25g rasp
30g mandler
1 stor tsk. Perfect Fit fra isis
½ tsk. kardemomme
½ tsk. Becel flydende let margarine

Hak mandlerne og bland det hele sammen. Fordel det i et tyndt lag på bagepapir. Bages i ovnen i 4 min. på 250g.

Lad raspen køle af på bagepapiret. Hældes derefter i en skål & de store stykker brydes op med en ske.

 

Bemærk: kalorier m.m. er beregnet på en portion, som består af 90g bagte rabarber & 10g rasp.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 103
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 12g
  • |
  • Fedt: 2g

Ca. 4 portion(er) , med 103 kalorier pr. portion på ca. 100g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: