Bagt morgengrød med hindbær

Morgengrød på endnu en “ny” måde – det handler bare om at variere de sunde muligheder…

Bagt morgengrød med hindbær

90g frosne hindbær fra Sund fornuft (35 kcal pr. 100g)
25g Ota havregryn
1 lille drys salt

Rør ovenstående sammen & kog det til en lind grød.

10g Ota havregryn
20g finthakkede dadler
40g æble (skrællet & i tern)
6g lys agave sirup
2g mandelsplitter
½ tsk. stød kanel

Rør de sidste 10g havregryn & dadler i grøden.
Kom grøden i to skåle, som kan tåle at komme i ovnen.

Bagt morgengrød i skåle

Drys med æblestykker – pres dem evt. lidt ned i grøden.
Dryp sirup over, drys med mandler & kanel.

Bagt morgengrød, drysset med æbler og mandler

Bag ved 200g varmluft i ca. 10-15 min.

Bagt morgengrød, lige taget ud af ovnen

60g Levevis skyr
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
½ tsk. citronsaft
et par dryp Perfect Sød fra isis

Cremen røres sammen & kommes oven på den bagte grød.

Det er nok bedst at gøre denne bagte grød som en del af en fantastisk brunch – med mindre du har tænkt dig at spise hele serveringen selv (ellers mætter det altså ikke nok). Super nemt at forberede & det er hurtigt klar til servering.
Det kan f.eks. laves samtidig med at du laver nogle lækre æg i toast.

Æg i toast

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 73
  • |
  • Proteiner: 3g
  • |
  • Kulhydrater: 12g
  • |
  • Fedt: 1g

Ca. 2 portion(er) , med 146 kalorier pr. portion på ca. 200g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: