Bagt banan med skyr og mandelsplitter
Skøn og hurtig dessert, eller aftensnack…
1 banan
100g Levevis skyr
3g mandelsplitter
1 tsk. Perfect Sød fra isis
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
Varm din ovn op til 220g varmluft.
Kom bananen (MED SKRÆL) i et ildfast fad & varm den i ca. 10-15 min. Vend den når halvdelen af tiden er gået. Bananskrællen skal være sort.
Rist mandelsplitterne på en glohed pande, til de bliver gyldenbrune.
Rør skyr med Perfect Sød & vanilje.
Tag bananen ud af ovnen & skær skrællen op med en skarp kniv.
Arrangér banan & skyr på en tallerken, drys med mandelsplitter & lidt ekstra vanilje.
- Næringsværdi pr. 100g:
- Kalorier: 70
- |
- Proteiner: 7g
- |
- Kulhydrater: 9g
- |
- Fedt: 1g
Ca. 1 portion(er) , med 120 kalorier pr. portion på ca. 172g .