Æggepandekager på ristet brød med Philadelphia

Forslag til en god, nem & ikke mindst sund frokost…

Æggepandekager på ristet brød med Philadelphia

2 æg (110g)
4g Psyllium fra Finax
1 skive (53g) rugbrød (Herkules Kohberg, 200 kcal pr. 100g)
20g Philadelphia Light
50g agurk
Salt, peber, chiliflager

Pisk æg & psyllium godt sammen.
Tilsæt 1 tsk. peber, ½ tsk. salt & ½ tsk. chiliflager.
Varm en god slip-let-pande op.
Lav små pandekager af æggemassen – 2 spsk. pr. pandekage, og steg dem på begge sider i nogle minutter.
Rist imens rugbrøddet (så smager det bare bedre), og smør Philadelphia på.
Spis med agurk-stave til.

Bemærk: kalorier m.m. er ikke pr. 100g, men for hele serveringen!

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 291
  • |
  • Proteiner: 19g
  • |
  • Kulhydrater: 22g
  • |
  • Fedt: 14g

Ca. 1 portion(er) , med 291 kalorier pr. portion på ca. 205g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: