Æg i toast

Æg i toast

1 skive Multikerne sandwich (eller andet toastbrød, men så ændrer kalorieberegningen sig)
6g Becel pro-activ
1 æg
Salt & peber
Evt. en smagsneutral olie

Skær skorpen af & rul brødet helt fladt med en kagerulle.
Smør brødet på begge sider med Becel.
Kom brødet i en muffinform. Hvis du ikke har silikoneforme, så er det en god idé lige at smøre formen med en smule olie.
Slå et æg ud i brødet & krydr med salt + peber.

Æg i toast

Bag i ca. 20 min. ved 200g varmluft – hold øje de sidste 10 minutters tid.

Æg i toast

Lav evt. denne lækre bagte morgengrød & vupti så har du en lækker brunch…

Bagt morgengrød med hindbær

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 175
  • |
  • Proteiner: 10g
  • |
  • Kulhydrater: 14g
  • |
  • Fedt: 8g

Ca. 1 portion(er) , med 175 kalorier pr. portion på ca. 98g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: