Æg i toast


Opskrift på smarte brunch-æg med kun 175 kalorier pr. 100g.

Æg i toast

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 175
Kulhydrater: 30 %
Proteiner: 23 %
Fedt: 47 %


Ca. 1 portion(er)
Ca. portions størrelse: 98 g
Ca. 175 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Morgenmad
Emneord: Brunch
Udgivet i september, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

1 skive Multikerne sandwich (eller andet toastbrød, men så ændrer kalorieberegningen sig)
6g Becel pro-activ
1 æg
Salt & peber
Evt. en smagsneutral olie

Fremgangsmåde

Skær skorpen af & rul brødet helt fladt med en kagerulle.
Smør brødet på begge sider med Becel.
Kom brødet i en muffinform. Hvis du ikke har silikoneforme, så er det en god idé lige at smøre formen med en smule olie.
Slå et æg ud i brødet & krydr med salt + peber.

Æg i toast

Bag i ca. 20 min. ved 200g varmluft – hold øje de sidste 10 minutters tid.

Æg i toast

Lav evt. denne lækre bagte morgengrød & vupti så har du en lækker brunch…

Bagt morgengrød med hindbær

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.