Æble-rosin-muffins

Æble-rosin-muffins

2 æg
55g sukrin
15g Agave lys sirup
12g kokosmel (sund fornuft)
2 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
50g hvedemel
2 æbler (ca. 280g når de er skrællet og uden kærnehus)
30g rosiner (First Price)

Pisk æg & sukrin godt sammen.
Tilsæt resten, på nær æbler & rosiner.
Sørg for at få pisket det grundigt sammen.
Æbler skrælles og skæres i små tern.
Vend æbler & rosiner i dejen (ikke piske)

Og nej, det ser ikke særlig “dejet” ud, men den er god nok…

Æble-rosin-muffins - dejen

Kom dejen i 10-12 muffinsforme, og her er det virkelig en god idé at bruge siliconeforme – ellers kan du godt ende ud med at skulle skrabe dem ud af papirsforme.

Æble-rosin-muffins i siliconeforme, før bagning

Bag i 20-25 min. på 180g (ikke varmluft)

Lad dem køle helt af, så er de lige til at smutte ud af siliconeformene.

Æble-rosin-muffins i siliconeforme, efter bagning

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 138
  • |
  • Proteiner: 4g
  • |
  • Kulhydrater: 21g
  • |
  • Fedt: 4g

Ca. 10-12 portion(er) , med 62 kalorier pr. portion på ca. 45g .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: