Æble-hindbær-chia topping til skyr

Endnu en fantastisk, velsmagende og sund topping til morgen-skyren.

Æble-chia topping til skyr

900g æbler i tern (efter de er skrællet)
4g vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
300g frosne hindbær cubes (Frigodan)
300 ml. vand
20g Perfect Sød fra Easis
40g chiafrø
6g Atamon

Kom æbletern, vanilje, hindbær cubes, vand og Perfect Sød i en stor gryde.
Kog op, og lad småsimre under låg i ca. 40 min. (alt efter hvor store/små dine æbletern er).
Rør rundt og mos lidt, af og til.
Når æbleternene er helt møre, stavblendes det til en god grød.
Tages af varmen, og det sikres at det ikke længere er i kog.
Rør chiafrø og atamon i.
Hældes på atamon-skyllede syltetøjsglas & opbevares på køl.

Æble-chia topping til skyr

Denne topping kan sagtens bruges på mange andre måder, bl.a. i kager, som smørrepålæg m.m.

  • Næringsværdi pr. 100g:
  • Kalorier: 52
  • |
  • Proteiner: 0%
  • |
  • Kulhydrater: 100%
  • |
  • Fedt: 0%

Ca. Mange portion(er) .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: