Æble-hindbær-chia topping til skyr


Opskrift på lækker topping til skyr, med kun 52 kalorier pr. 100g.

Æble-hindbær-chia topping til skyr

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 52
Kulhydrater: 100 %
Proteiner: 0 %
Fedt: 0 %


Ca. Mange portion(er)
Ca. portions størrelse: ? g
Ca. ? kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Snacks | Morgenmad
Udgivet i august, 2015
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

900g æbler i tern (efter de er skrællet)
4g vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
300g frosne hindbær cubes (Frigodan)
300 ml. vand
20g Perfect Sød fra Easis
40g chiafrø
6g Atamon

Fremgangsmåde

Kom æbletern, vanilje, hindbær cubes, vand og Perfect Sød i en stor gryde.
Kog op, og lad småsimre under låg i ca. 40 min. (alt efter hvor store/små dine æbletern er).
Rør rundt og mos lidt, af og til.
Når æbleternene er helt møre, stavblendes det til en god grød.
Tages af varmen, og det sikres at det ikke længere er i kog.
Rør chiafrø og atamon i.
Hældes på atamon-skyllede syltetøjsglas & opbevares på køl.

Æble-chia topping til skyr

Denne topping kan sagtens bruges på mange andre måder, bl.a. i kager, som smørrepålæg m.m.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.